
Txuleta ogi arrailetan pasatuta, pikillo-purearekin
Osagaiak (Lau lagunentzako) 200 gramoko 2 txuleta Arrautza bat 80 gramo irin 100 [...]
Osagaiak (Lau lagunentzako) 200 gramoko 2 txuleta Arrautza bat 80 gramo irin 100 [...]
Osagaiak (Lau lagunentzako) Urtebeteko txahalaren 2 txuleta 200 gramo tirabeke 100 gramo [...]
Osagaiak (Lau lagunentzako) Laranja-krema prestatzeko: 200 ml laranja-zuku Hiru arrautza 125 gramo azukre 15 [...]
OSAGAIAK (4 pertsonentzat) 1 kg udare-tomate 100 g ogi 100 g [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) 400 gramo hegaluze 50 gramo oliba berde, [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) 400 gramo hegaluze 600 gramo tomate-saltsa 100 gramo [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) 400 gramo hegaluze 4 tipula Txakolin edalontzi bat Baratxuri-atal [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) Pastel-krema egiteko: 500 gramo esne 40 gramo Maizena 50 [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) Kilo erdi hegaluze, puskatan 250 gramo tipula 2 [...]
OSAGAIAK (Lau lagunentzako) 200 gramo txerri-solomo tiratan 40 gramo piper [...]
(Lau lagunentzako) 400 gramo pasta egosi 40 gramo tomate lehor Mozzarella [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)Tolosako babarrunak, 100 grHirugiharra, 50 grOdolostea, 100 [...]