Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Lupina piperbelzduna

Osagaiak

(Lau lagunentzako)

150 gramo inguruko 4 lupina-trontzo

Tipulatx bat

50 gramo gurin

200 ml esnegain (PASCUAL)

RUEDA VERDEJO MONTESPIN ardo-zuri basokada erdi

Piperbeltz beltz koilarakada bat (bolatxotan)

KOIPE olio koilarakada bat

Gatz koilarakada bat

Nola prestatu

Aldez aurretik, berotu labea 180 º-tan. Tipulatxa txikitu eta zartagin batean sueztituko dugu, gurinarekin.

Ardo zuria gehituko diogu, eta lupina-trontzoek azala barrurantz dutela, flanbeatu egingo dugu, alkohola lurrundu dadin. Ondoren, esnegaina eta piperbeltza botako dizkiogu. Gatz-puntu egokian jarriko dugu.

Labean sartuko dugu ondoren, bost minutuz. Saltsa iragazi, eta lupina-trontzo bakoitza plater batean jarriko dugu.

Gainetik saltsa botako diogu, eta piperbeltz-bolatxo batzuk jarriko ditugu plater bakoitzean, apaintzeko.

  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK