Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Lupia zebitxea

 

Osagaiak

(Lau lagunentzako)

200 gramo lupia-trontzo

20 martorri hosto

10 gramo jengibre fresko

Limoi bat

40 gramo arto txigortu

20 gramo maionesa  

Nola prestatu

Lupia dadotxotan moztu, eta bol batean jarriko dugu. Gatza, piperbeltza, limoiaren zukua eta martorria txikituta botako diogu.

20 minutuz utziko dugu marinatzen.

Limoiaren azala birrindu, eta maionesarekin nahastu.

Platerera aterako dugu,  maionesa koilarakada bat jarriko dugu plateraren erdian, eta zebitxearekin estaliko dugu.

  • BIGARRENAK
  • LEHENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK