Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Haragi gisatua ardotan

Osagaiak

(Lau lagunentzako)

Urtebeteko txahalaren gisatzeko 400 gramo haragi

Ardo beltz botila bat

200 gramo patata txiki, azal eta guzti

100 gramo azenario

100 gramo tipula

Litro bat barazki-salda

Tomate bat

Nola prestatu

Txikitu azenarioa eta tipula, eta sueztitu pixka bat gorritzen diren arte. Gehitu haragia zatitan, eta gorritu pixka bat; gehitu tomatea zatitan, eta utzi lurruntzen. Bota ardoa gainera, eta estali; egosi ordu eta erdiz, pixkanaka barazki-salda botaz.

Egosteko 20 bat minutu falta denean, salteatu patatak osorik zartagin batean eta olio pixka batekin, eta gehitu gehitu gisatuari, prestatzen amaitzeko.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: +60'
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK