
Arkume-izter gisatu pikantea
Osagaiak
(4 pertsonentzat)
2 arkume-izter
1 tipula
1 pipermin
50 g arbendol
100 g tomate-saltsa
1 piper berde
1 piper gorri
2 patata
1.5 l haragi-salda
1 erromero adar
Nola prestatzen da?
Txikitu tipula, piperrak, pipermina eta baratxuria eta sueztitu barazkiak biguntzen diren arte. Bota tomate-saltsa eta haragi-salda eta utzi irakiten. Dena txikitu eta iragazkitik pasa. Eskatu BM Supermerkatuko harakinari haragia zatitzeko, gero errazago kozinatzeko. Irineztatu arkume-zatiak eta frijitu gorritu arte. Nahastu lehen egindako saltsarekin eta bota erromeroa eta ataletan moztutako patata zurituak.0} Egosi 45 minutuz su leunean. Azkenik, txigortu zartaginean arbendolak eta bota gainetik.
- BIGARRENAK
- HARAGIAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: +60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- LAKTOSA GABEA