Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Tiramisua

Osagaiak

(Zortzi lagunentzako)

250 ml kafe

4 arrautza

100 gramo azukre

500 gramo Mascarpone gazta

200 gramo papereko bixkotxa (Savoiardi)

Kakao-hautsa

Nola prestatu

Sabayona-krema

  • Berotu ura.
  • Nahastu azukrea gorringo guztiekin.
  • Irabiatu krema harro eta trinkoa lortu arte. Gorde.
  • Irabiatu zuringoak elur-punturaino, gatz pixka batekin.

Tiramisua

  • Bota sabayona-krema harrotutako zuringoei.
  • Nahastu modu inguratzailean eta kontuz, dena ondo bateratuta gelditzen den arte.
  • Irabiatu gazta, krematsu gelditzen den arte. Nahastu lehen egindako kremarekin, jaitsi ez dadin saiatuz. Gorde.
  •  Presta ezazu gustukoen duzun kafea, eta utzi hozten.

Nola muntatu

  • Jar ezazu papereko bixkotxa geruza bat moldean, eta busti kafearekin.
  •  Estali gazta- kremazko eta arrautzazko geruza batekin, eta errepikatu beste geruza bat edo bi izan. arte, bixkotxa bustiak eta krema-geruza.
  •  Iragazki baten laguntzarekin, hautseztatu kakao-hauts on batekin, eta hoztu hozkailuan. Listo!
  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 0-30'