
Minestrone zopa
Osagaiak lau lagunentzat:
Azenarioa juliana eran (100 g)
Porrua juliana eran (100 g)
Tipula juliana eran (100 g)
Apioa (adaxka 1)
Baratxuria (atal 1)
Fideo lodiak (100 g)
Oliba-olioa
Gatza
Prestaketa:
Sueztitu barazkiak juliana eran, baratxuriarekin batera, 20 minututan. Gaineratu tomatea, eta frijitu arin. Gaineratu litro 1 ur eta egosi 25 minututan su motelean. Gaineratu pasta eta utzi egosten beste 10 minututan. Mahairatu bero dagoela.
- LEHENAK
- ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
- BARAZKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 30'-60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA