
Tipula gorri eta borraja entsalada, errukula, almendra-bizigarria
Lau lagunentzako osagaiak:
Borraja (200 g)
Errukula (60 g)
Tipula gorria (½)
Almendra gordinak (80 g)
Oliba-olioa
Ardo-ozpina
Gatza
Prestaketa:
Borraja garbitu eta bastoi moduan zatitu, urez betetako lapikoan ipini eta samurra dagoen arte kozinatu. Izotzez betetako uretan hoztu. Almendra olio askorekin frijitu, xukatu, gatz-puntuan ipini eta zatitu. Amaitzeko, tipula gorria moztu. Muntatzeko, erretilu batean borraja, errukula, almendrak eta tipula ipini, eta oliba-olioz, ozpinez eta gatzez ondu.
- LEHENAK
- BARAZKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA