
Tolosako babarrunen krema
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)Tolosako babarrunak, 100 grHirugiharra, 50 grOdolostea, 100 [...]
Lehen platerak, bigarrenak eta postreak. Haragia, arraina, barazkiak eta pastak.
Momentu batean zer edo zer arin afaltzeko egitekoak, edo amonaren errezeta goxo-goxo horiek, egun berezietan prestatzekoak.
Errezeta asko bildu ditugu, eta biltzen jarraituko gera, gure esku dagoen guztian lagundu nahi zaitugu eta.
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)Tolosako babarrunak, 100 grHirugiharra, 50 grOdolostea, 100 [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)LUENGO garbantzuak, 300 grZankarra, 300 grOilasko-izter batEL [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)LUENGO dilistak, 400 grAzenario batPatata batPorru txiki [...]
OSAGAIAK (4 lagunentzat)1 untxi100 gr porru xehatu100 gr txalota [...]
OSAGAIAK (4 lagunentzat)1 untxi1 tipula100 gr azenario1 sorta ezkai100 [...]
OSAGAIAK (4 lagunentzat)1 untxi1 zati piperminDUCROS piperbeltza aletan, norberarengustura1 [...]
OSAGAIAK (4 lagunentzat)1 untxi1 l URZANTE oliba-olioPiperbeltz pixka bat1 [...]
OSAGAIAK: (4 pertsonarentzat)150 gr angula pertsona bakoitzeko1 atal baratxuri1 [...]
OSAGAIAK: (4 lagunentzat)220 gr GALLO aingeru-adats fideo250 gr txibia1,5 [...]
OSAGAIAK: (4 lagunentzat)220 gr perretxiko-ravioli50 gr FERRARINI gorgonzola gazta200 [...]
OSAGAIAK: (4 lagunentzat)300 gr BARILA farfalle70 gr CAMPOFRIO urdaiazpiko [...]
OSAGAIAK: (4 lagunentzat)350 gr RANA tagliatelle fresko1 azenario150 gr [...]