Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

Farfalle entsalada fruitu lehorrekin eta udarearekin

OSAGAIAK:

(4 lagunentzat)
300 gr BARILA farfalle
70 gr CAMPOFRIO urdaiazpiko egosi
kubotxotan
2 udare
50 gr intxaur zuritu
Mahaspasa-eskukada bat
1 koilarakada URZANTE oliba-olio birjina estra
1 koilarakada AÑANA GATZ MINERAL
1 koilarakada DUCROS oregano

ELABORAZIOA:

Pasta ur bero ugaritan egosiko dugu. Behin egosi ondoren, xukatu eta gerorako gordeko dugu.

Intxaurrak zartagin batean txigortuko ditugu.

Udarea garbitu eta kubotxotan moztuko dugu.

Pasta katiluan jarri eta olio, gatz eta oreganoarekin onduko dugu. Kubotxotan zatitutako udarea eta urdaiazpiko egosia, intxaur zatituak eta mahaspasak gehitu eta dena ondo nahasiko dugu.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 20'
ZAILTASUNA: 2/10
OSASUNGARRIA: 9/10