Zure kontuan sartu:


Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko,
baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu.
Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

BM, aldea dago

Erosketa ORAIN erosoagoa BM Txartela

2018 mar 05BM errezeta

Madrildar eltzekoa

Madrildar eltzekoa

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
LUENGO garbantzuak, 300 gr
Zankarra, 300 gr
Oilasko-izter bat
EL CHICO txorizo bat
Urdai iberikoa, 150 gr
LA HOGUERA urdaiazpikoa, bi punta
Bi azenario
Bi patata
DUCROS piperrauts mina, koilarakada bat
DUCROS piperrauts gozoa, koilarakada bat
Baratxuri-atal bat

ELABORAZIOA

Aurreko gauean, garbantzuak beratzen jarriko ditugu, ur epelean.

Hurrengo egunean, uretatik atera eta eltzean jarriko ditugu gainerako osagaiekin batera, ur epeletan (bi litro eta erdi).

Eltzea itxi eta 20 minutuan kozinatuko ditugu. Urak irakitean sortutako aparra kenduko dugu, aparburruntzali batekin.

Eltzea ireki eta osagaiak buztinezko kazola batean jarriko ditugu, bakoitza bere aldetik.

Baratxuriarekin eta piperrautsarekin olio errea egin, eta egosketaren salda-apur bat botako dugu. Ondoren,olio errea garbantzuetara bota eta minutu batzuk irakiten utziko dugu. Buztinezko kazola batean zerbitzatu behar dugu.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 180'
ZAILTASUNA: 3/10
OSASUNGARRIA: 8/10