
Fideoak txibia kurruskariekin
OSAGAIAK:
(4 lagunentzat)
220 gr GALLO aingeru-adats fideo
250 gr txibia
1,5 l ANETO arrain-salda
1 tomate
3 atal baratxuri
1 koilarakada GALLO irin
1 koilarakada URZANTE oliba-olio birjina estra
1 koilarakada AÑANA GATZ MINERAL
ELABORAZIOA:
Txibiak uztaitan moztu eta gerorako utziko ditugu.
Arrain-salda kazo batean irakiten jarriko dugu. Zartagin batean olio pixka bat eta baratxuriatalak jarri eta sueztituko ditugu. Fideoak gehitu eta txigortuko ditugu.
Tomate birrindua eta, ondoren, salda gehituko ditugu. 10 minutuz su motelean egosten utziko ditugu.
Gainerako txibiak irineztatu eta olio bero ugaritan frijituko ditugu.
Fideoak platerrean ipini eta txibia-zati kurruskari batzuk jarriko ditugu gainetik.
PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 30'
ZAILTASUNA: 5/10
OSASUNGARRIA: 8/10