Zure kontuan sartu:


Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko,
baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu.
Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

BM, aldea dago

Erosketa ORAIN erosoagoa BM Txartela

2018 ots 06BM errezeta

Eskabetxean egindako untxiaren entsalada

Eskabetxean egindako untxiaren entsalada

OSAGAIAK

(4 lagunentzat)
1 untxi
1 zati pipermin
DUCROS piperbeltza aletan, norberaren
gustura
1 atal baratxuri
100 ml KOIPE oliba-olio
100 ml ANETO oilasko-salda
150 ml EVA sagardo-ozpin
Askotariko letxugen hosto batzuk

ELABORAZIOA

Baratxuria eta pipermina oliba-oliotan frijituko ditugu. Untxia laurdenetan gehitu eta zertxobait gorrituko dugu. Piperbeltza, ozpina eta salda gehitu eta 20 minutuz egos daitezen utziko ditugu.Hozten utzi eta apurtuko dugu.

Hostoak eskabetxearekin onduta ipini eta untxi zatiak gainetik jarriko ditugu.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 30'
ZAILTASUNA: 2/10
OSASUNGARRIA: 9/10