Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Eskabetxean egindako untxiaren entsalada

OSAGAIAK

(4 lagunentzat)
1 untxi
1 zati pipermin
DUCROS piperbeltza aletan, norberaren
gustura
1 atal baratxuri
100 ml KOIPE oliba-olio
100 ml ANETO oilasko-salda
150 ml EVA sagardo-ozpin
Askotariko letxugen hosto batzuk

ELABORAZIOA

Baratxuria eta pipermina oliba-oliotan frijituko ditugu. Untxia laurdenetan gehitu eta zertxobait gorrituko dugu. Piperbeltza, ozpina eta salda gehitu eta 20 minutuz egos daitezen utziko ditugu.Hozten utzi eta apurtuko dugu.

Hostoak eskabetxearekin onduta ipini eta untxi zatiak gainetik jarriko ditugu.

  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ENTSALADAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA