
Dilistak barazkiekin
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
LUENGO dilistak, 400 gr
Azenario bat
Patata bat
Porru txiki bat
Tipula, 100 gr
Baratxuri-atal bat
DUCROS piperrauts gozoa, pixka bat
URZANTE oliba-olio birjina, koilarakada bat
Gatza, koilarakada bat
Erramu-hosto bat
ELABORAZIOA
Bezperan, dilistak ur epelean beratzen jarriko ditugu.
Barazkiak dado txikietan moztuko ditugu, eta baratxuria, xerretan.
Lapiko batean, oliba-olio pixka bat, tipula eta baratxuria jarri, eta sueztituko ditugu. Patata eta azenarioa bota, eta sueztitzen jarraituko dugu.
Erramua eta piperrautsa gehituko ditugu. Bi litro ur bota eta dilistak gehituko ditugu. 50 minutuz utziko dugu lapikoa suan. Gatz-puntua egiaztatu eta zerbitzatuko dugu.
- LEHENAK
- LEKALEAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 30'-60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA