Zure kontuan sartu:


Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko,
baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu.
Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

BM, aldea dago

Erosketa ORAIN erosoagoa BM Txartela

2018 ots 06BM errezeta

Untxi konfitatua oliba eta ozpinetakoekin

Untxi konfitatua oliba eta ozpinetakoekin

OSAGAIAK

(4 lagunentzat)
1 untxi
1 l URZANTE oliba-olio
Piperbeltz pixka bat
1 atal baratxuri
Erramu-hosto batzuk
100 gr SARASA askotariko oliba
100 gr ozpinez ondutako tipula txiki
100 gr ozpinetako luzoker
1 patata

ELABORAZIOA

Olioa erramuarekin, baratxuriarekin eta piperbeltzarekin berotuko dugu. Untxia laurdenetan zatituta gehitu eta labean (150 ºC-tan aurreberotuta) estalita sartuko dugu. 45 minutuz utziko dugu.

Egina dagoenean, hozten utziko dugu. Patata zuritu eta juliana erara moztuko dugu. Almidoia kentzeko garbitu eta oliba-olio ugaritan frijituko dugu. Xukatuko dugu.

Untxia plateraren erdian eta inguruan ozpinetakoak eta lasto-patatak ipiniko ditugu.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 30'
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 9/10