Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Untxi konfitatua oliba eta ozpinetakoekin

OSAGAIAK

(4 lagunentzat)
1 untxi
1 l URZANTE oliba-olio
Piperbeltz pixka bat
1 atal baratxuri
Erramu-hosto batzuk
100 gr SARASA askotariko oliba
100 gr ozpinez ondutako tipula txiki
100 gr ozpinetako luzoker
1 patata

ELABORAZIOA

Olioa erramuarekin, baratxuriarekin eta piperbeltzarekin berotuko dugu. Untxia laurdenetan zatituta gehitu eta labean (150 ºC-tan aurreberotuta) estalita sartuko dugu. 45 minutuz utziko dugu.

Egina dagoenean, hozten utziko dugu. Patata zuritu eta juliana erara moztuko dugu. Almidoia kentzeko garbitu eta oliba-olio ugaritan frijituko dugu. Xukatuko dugu.

Untxia plateraren erdian eta inguruan ozpinetakoak eta lasto-patatak ipiniko ditugu.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 0-30'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK