
Foie freskoa plantxan krispeta hautsarekin
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat) 4 xerra Foie fresko1 poltsa Krispeta100 [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat) 4 xerra Foie fresko1 poltsa Krispeta100 [...]
OSAGAIAK(4 pertsonarentzat)4 Polboroi 50 gr almendra-Irin Gatza 25 [...]
Kalabaza plantxan egingo dugu eta harekin batera ziazerba [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)2 Mozzarela-poltsa Tomatea egiteko:2 Tomate helduBaratxuri-ale 1Tipula [...]
Idiazabal gazta erabiliko dugu gatzatua edo mamia egiteko; [...]
Mozzarella, tomatea eta albaka. Italiako gastronomian falta ezin [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)100 g Roquefort Gazta3 Tipula tipulatx800 g [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)50 gr arroz200 gr oilasko-salda1/2 tipula1 atal [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)50 gr arroz100 gr bakailao gatz gabetu100 [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat)16 muskuilu handi1/2 kopa ardo zuri50 gr [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat) 100 gr Ahate-urdaiazpiko1/2 kg Mandarina100 gr [...]
OSAGAIAK (4 pertsonarentzat) mendazko 16 Gozoki Betetzeko:100 g Txokolate [...]