Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Polboroi gaziak eta neguko konpota

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
4 Polboroi
50 gr almendra-Irin
Gatza
25 gr Almendra xerratu

Neguko konpota egiteko:
1 Udare, azalik gabe eta zatitua
1 Sagar, azalik gabe eta zatitua
1 makil Kanela
1/2 l Ardo beltz
50 gr Orejoi
25 gr Mahats-pasa 

PRESTATZEA

Zertxobait erreko ditugu almendra-xerrak eta irina labean, 150 ºC-tan, etengabe nahastuta. Gatza botako diogu.

Su motelean egosiko ditugu konpotaren osagaiak 40 minutuz. Hozten utzi, eta gerorako gordeko ditugu.

Polboroiak bi erditan zatituko ditugu, eta irinarekin eta almendra gazien xerrekin estaliko ditugu. Konpota ondoan jarriko dugu.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 60’

ZAILTASUNA: 6/10

OSASUNGARRIA: 6/10