
Kalabaza plantxan gazta parmesano-arekin eta almendrazko ozpin olioarekin
Kalabaza plantxan egingo dugu eta harekin batera ziazerba salteatuak jarriko ditugu. Ontzeko, arbendolezko ozpin-olioa eta Parmako gazta arraspatu apur bat. Osasungarria eta gozoa!
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
200 gr kalabaza, xerratuta
80 gr gazta parmesano
50 gr ziazerba
40 gr almendra erre
10 ml Modena-ozpin
30 ml oliba-olio birjina
PRESTATZEA
Kalabaza-xerrak zartaginean markatuko ditugu, oso su motelean, 15 minutuz.
Ozpin-olioa egiteko, almendra xehatuko dugu, eta horren erdia olioarekin eta Modenaozpinarekin nahastuko dugu.
Ziazerbak su bizian salteatuko ditugu almendra xehatuen beste erdiarekin.
Kalabaza platerean jarriko dugu, eta gainean ziazerbak. Gazta parmesano birrinduarekin estaliko dugu. Ozpin-olioarekin onduko dugu.
- LEHENAK
- BARAZKIAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: 30'-60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK