Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Kalabaza plantxan gazta parmesano-arekin eta almendrazko ozpin olioarekin

Kalabaza plantxan egingo dugu eta harekin batera ziazerba salteatuak jarriko ditugu. Ontzeko, arbendolezko ozpin-olioa eta Parmako gazta arraspatu apur bat. Osasungarria eta gozoa!

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
200 gr kalabaza, xerratuta
80 gr gazta parmesano
50 gr ziazerba
40 gr almendra erre
10 ml Modena-ozpin
30 ml oliba-olio birjina

PRESTATZEA

Kalabaza-xerrak zartaginean markatuko ditugu, oso su motelean, 15 minutuz.

Ozpin-olioa egiteko, almendra xehatuko dugu, eta horren erdia olioarekin eta Modenaozpinarekin nahastuko dugu.

Ziazerbak su bizian salteatuko ditugu almendra xehatuen beste erdiarekin.

Kalabaza platerean jarriko dugu, eta gainean ziazerbak. Gazta parmesano birrinduarekin estaliko dugu. Ozpin-olioarekin onduko dugu.

 

  • LEHENAK
  • BARAZKIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK