Azalore cous-cousa barazkiekin
Barazkein cous-cousa prestatuko dugu cous-cousik erabili gabe, haren ordez azalore birrindua.
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
1 azalore
1 azenario
1 kalabazin
1 piper berde
Oliba-olioa
PRESTATZEA
Birringailu baten laguntzaz, azalore gordinaren kanpoaldea birrinduko dugu. Gerorako utziko dugu. Barazkiak fin-fin xehatuko ditugu. Barazkiak suan jarriko ditugu zartagin ezitsaskor batean eta oliorik gabe. Minutu batez kozinatuko ditugu. Cous-cousa (azalore birrindua) erantsiko diogu eta beste minutu batez kozinatuko dugu. Gatza bota eta katiluetan jarriko dugu. Oliba-olio birjinarekin maneatuko dugu.
- LEHENAK
- BARAZKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA