Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Zizahoriak arrautzarekin tenperatura baxuan

Osagaiak

(Lau lagunentzako)

Kilo erdi zizahori

4 arrautza

Baratxuri-atal bat

Piperbeltz beltza, ehotuta

Nola prestatu

Nola prestatu: garbitu zizahoriak eskuila batekin; inola ere ez ur-txorrotan.  Gorde gerorako.

Egosi arrautzak tenperatura baxuan, 65 gradutara mantenduz 45 minutuz, gorringoa erabat likido gera dadin ziurtatzeko.

Platerean nola aurkeztu: txikitu baratxuria eta jarri zartagin batean sutan olioarekin, gehitu garbitutako zizak eta salteatu pixka batean. Jarri arrautzak plateraren erdian eta zizak inguruan. Amaitzeko, hautseztatu piperbeltzarekin, norbere gustura.

  • LEHENAK
  • BARAZKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK