Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Zapoa gurin beltzarekin eta entsaladarekin

Osagaiak (Lau lagunentzako)

Kilo bateko zapoa

Gurina prestatzeko

150 gramo gurin

50 gramo kapar haien zukuarekin

10 gramo tipulin, txikituta

Entsalada prestatzeko

80 gramo entsalada-kimu

Ozpin-olioa

Cherry tomateak

 

Nola prestatu

Egin ebaki batzuk zapoari hezurrean zehar, trontzoak bereizi gabe, eta ondu.

Jarri zartagin bat sutan, gurinarekin. Gehitu zapoa, onduta, eta kozinatu alde bakoitza bost minutuz, su geldoan.

Atera zapoa zartaginetik, eta gehitu kaparrak haien zuku eta guzti; loditu saltsa barruranzko mugimenduekin, eta jarri berriro zapoa. Kozinatu bi minutuz. Bota tipulina, txikituta.

Zerbitzatu azpil batean, saltsa gainetik botata. Jarri entsalada bereizirik, tomateak ebakita, eta ondu.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK