
Zainzuriak papillotean
Osagaiak
(Lau pertsonarentzat)
12 zainzuri fresko
2 tipulin
1 azenario
Oliba-olio birjin estra
1 koilarakada piperrauts gozoa
Nola prestatu
Tipulinak eta azenariok juliana erara moztuko ditugu.
Zainzuriak zuritu, zurtoinaren azken zatia kendu, eta minutu batez galdarraztatuko ditugu ur irakinetan.
Aluminio-orriaren oinarrian juliana erara moztutako barazkiak jarri, eta, gainean, zainzuriak kokatuko ditugu.
Piperrautsa gainetik hautseztatu, eta aluminio-orria itxiko dugu, zorro bat osatuta. Labean sartuko dugu 160 gradutan 15 minutuz. Hor bertan zerbitzatuko dugu.
- LEHENAK
- BARAZKIAK
- ENTSALADAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 30'-60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA