Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Zainzuriak plantxan azenario zoparekin

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)

2 zainzuri zuri

12 azenario

2 atal baratxuri

1 adar ezkai lehor

50 gr urdaiazpiko xehatu

1 txalota xehatu

10 ml oliba-olio

Azukrea eta gatza egoste-uretarako

PRESTATZEA

Zainzuri zuriak zurituko ditugu. 5 minutuz egosiko ditugu uretan, gatza eta azukrearekin, eta puntu-puntuan utziko ditugu. Gerorako gordeko ditugu. Azenarioa zuritu eta likuatuko dugu. Gerorako utziko dugu. Baratxuriak zanpatu, eta suan jarriko ditugu olio pixka batekin. Baratxuriak gorritu direnean, azenario likuatua eta ezkai lehorra gehituko ditugu. 10 minutuz erreduzitzen utziko dugu. Zainzuriak olio pixka batekin markatuko ditugu, gorritu arte. Zainzuriak platerean jarri, eta gainetik zopa erantsiko diegu. Platera amaitzeko, gainetik jarriko diogu urdaiazpiko eta txalota xehatua.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 45’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 10/10