Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Zainzuri-zintak karbonara erara ilarrekin

OSAGAIAK 

(4 pertsonarentzat)

8 Zainzuri fresk

100 g Ilar

100 ml Esne-gain

25 g Hirugihar

Arrautza-gorringo 1

25 g Gazta parmesano

PRESTATZEA

Zainzuriak zurituko ditugu zuritzeko makinarekin. Horrekin egingo ditu enborzintak eta tagliatelle forma emanez moztuko ditugu. Sobera geratutako zatiak karbonara egiteko gordeko ditugu eta zintak uretan gordeko ditugu.

Karbonara prestatzeko:

Zainzuri zatiak oso su baxuan egosiko ditugu esne-gainarekin 10 minutuz. Irabiagailuarekin txikitu eta iragazi egingo dugu. Gorde.

Ilarrak gatz-uretan egosiko ditugu 15 minutuz. Xukatu eta gorde egingo dugu.

Hirugiharra sueztituko dugu eta ilar txikiak eta esne-gaina gehituko ditugu. Minutu batez egosten utziko ditugu. Sutatik kendu eta arrautza-gorringoa eta gazta gehituko ditugu loditu arte.

Nahasketa plater sakon baten erdian ipiniko dugu. Zainzuri-zintak su bizian salteatuko ditugu eta karbonara-saltsa ilarrekin estaliz ipiniko ditugu. 

  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • BARAZKIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK