Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Urraburua labean, tomate eta limaz egindako ozpin-olioarekin

Osagaiak (Lau lagunentzako)

Kilo bat inguruko urraburua

Tomate eta limazko ozpin-olioa egiteko:

Hiru adar-tomate

Lima bat

Tipulin bat

 

Nola prestatu

Birrindu tomatea, bota gatz pixka bat, eta jarri xukadera batean 30 minutuz (hori egiten da ozpin-olioa ur gehiegiz gera ez dadin, tomateak horrela ura galtzen baitu).

Birrindutako tomateari, gehitu lima birrinduta eta tipulina oso txikituta.

Egin hiru ebaki urraburuaren bizkarrean, eta sartu hiru lima-atal barruan. Labekatu urraburua 220 °C-tara aireztapenez, 20 minutuz. Jarri azpilean eta bota gaineratik ozpin-olioa.

  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA