Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Urdaiazpiko iberiko eta arrautzazko kroketak

Lau lagunentzako osagaiak

Besamela prestatzeko:

100 gramo glutenik gabeko irin

50 gramo gurin

Kerrygold

750 gramo esne

100 gramo urdaiazpiko iberiko, txikituta

Kroketak birrineztatzeko:

Schär glutenik gabeko irina

Bi arrautza Dagu

Zeliakoentzako Schär ogi arraila

 

Nola prestatu:

Gurina urtuko dugu, irina gehitu eta, 4 minutuz egosi ondoren, urdaiazpikoaren erdia eta esnea botako diogu; esnea poliki-poliki bota behar zaio, pikorrak saihesteko. 20 minutuz egosi, eta sutatik kenduko dugu.

Gainerako urdaiazpikoa bota, eta gutxienez 8 orduz utziko dugu hozten hozkailuan, filmarekin estalita. Kroketei forma emango diegu, irinetatik, arrautzatik eta ogi arrailatik pasatuta. Oliba-oliotan frijituko ditugu 180 gradutara, eta zerbitzatu.

  • ORDUZ KANPO
  • LEHENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK