
Txirla minak
Lau lagunentzako osagaiak
200 gramo txirla
Baratxuri bat
Tipula bat, xehetuta
150 gramo tomate birrindu
Pipermin bat
Piperrauts mina
50 ml ardo zuri
Nola prestatu:
Baratxuria eta tipula xehetu eta sueztitu egingo ditugu; pipermina eta ardo zuria gehitu, eta murritz dadin utziko dugu. Ondoren, tomatea gehituko diogu, birrinduta, eta 15 minutuz utziko dugu egosten.
Baratxuri pixka batekin eta piperminarekin salteatuko ditugu txirlak, eta txirlak irekitzen hasi baino lehenxeago, tomate-saltsa bota eta minutu batez irakingo dugu.
- BIGARRENAK
- LEHENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 30'-60'
- HAURRAK
- OSASUNGARRIA
- LAKTOSA GABEA
- ZELIAKOAK