Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txipiroia alioli eta garbantzuekin salteatua

OSAGAIAK

(4 lagunentzat)

4 txipiroi
200 g. garbantzu egosi
100 g arrain-salda
Baratxuri hortz 1
100 g. oliba-olio birjina

NOLA EGIN

Garbitu eta moztu txipiroiak 4 zatitan, gorde.

Baso amerikar batean 100 g. garbantzu, arrain-salda, baratxuri hortza eta olioa birrindu, alioli testura bat lortu arte. Gainerako 100 g garbantzuak saltteatu.

Platerean jarri: jarri garbantzu salteatuak plateraren gainean, salteatu txipiroiak eta jarri garbantzuen gainean, bukatu garbantzuen alioliarekin apainduz.

  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA