
Txipiroia alioli eta garbantzuekin salteatua
OSAGAIAK
(4 lagunentzat)
4 txipiroi
200 g. garbantzu egosi
100 g arrain-salda
Baratxuri hortz 1
100 g. oliba-olio birjina
NOLA EGIN
Garbitu eta moztu txipiroiak 4 zatitan, gorde.
Baso amerikar batean 100 g. garbantzu, arrain-salda, baratxuri hortza eta olioa birrindu, alioli testura bat lortu arte. Gainerako 100 g garbantzuak saltteatu.
Platerean jarri: jarri garbantzu salteatuak plateraren gainean, salteatu txipiroiak eta jarri garbantzuen gainean, bukatu garbantzuen alioliarekin apainduz.
- LEHENAK
- BIGARRENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 30'-60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA