Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txipiroi konfitatua eta tinta-saltsa

OSAGAIAK

 

(4 lagunentzat)

4 txipiroi

200 g. oliba-olio

Baratxuri hortz 1

Pipermin zati 1

Saltsa egiteko:

Xehatutako100 g. tipula

50 g. piper berde

xehatutako 100 g. tomate

Txipiroi tinta

500 g. ur

NOLA EGIN

Garbitu txipiroiak eta gorde.

Saltsa egiteko: tipula eta piperra bigundu, gehitu tomatea eta utzi ura lurruntzen. Gehitu tinta eta ura, egosi 30 minutuz, birrindu, kolatu eta gorde.

Jarri baratxuria piperminarekin zartaginean eta 90ºC-ra igo, txipiroiak urperatu eta 3 minutuz konfitatu.

Platerean jarri: estali plateraren hondoa saltsarekin eta jarri txipiroiak saltsaren gainean.

  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK