Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txipiroi arrautzaztatuak tintan

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
1 Txipiroi handia

Arrautzaztatzeko:
100 gr tenpurarako Irin
1 koilarakada Ur hotz
1 zorro Txipiroi-tinta
1 Lima
oliba-Olioa (frijitzeko)

PRESTATZEA

Txipiroia garbitu, eta uztaitan moztuko dugu, 2 cm zabal.

Arrautzaztatzeko tenpurarako:

Irina eta tinta nahastuko dugu, eta ura erantsiko diogu testura krematsua lortu arte. Nahastura gerorako utziko dugu.

Txipiroi-uztaiak tenpuratik pasako ditugu eta frijitzen jarriko ditugu olioa oso bero dagoenean. Txipiroi-uztaiak paper xurgatzailean xukatuko ditugu, eta platerean jarri.

Lima-birrindura gehituko diogu, baita lima-zuku tantaren bat ere gainetik.

PREZIOA: TXIKIA
DENBORA: 60’

ZAILTASUNA: 5/10

OSASUNGARRIA: 7/10