Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txerri- eta barazki-paxitak

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

200 gramo txerri-solomo tiratan

40 gramo piper berde tiratan

40 gramo piper gorri tiratan

40 gramo tipula tiratan

Arto-irinezko lau olata

Perrexil txikitua

NOLA PRESTATU

Zartagin batean, salteatu barazkiak su bizian, kendu sutatik eta bota solomoa. Gorritzen denean, gehitu barazkiak eta salteatu beste minutu batez. Txigortu pixka bat olatak labean 160 gradutan, 8 minutuz.

Platerean nola aurkeztu: Zerbitzatu haragia barazkiekin, olaten gainean.

  • BIGARRENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • BARAZKIAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA