Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txahal-ragouta kuiarekin

Lau lagunentzako osagaiak:

800 gramo gisatzeko txahal-haragi

100 gramo tipula

100 gramo ardo beltz

100 gramo tomate birrindu

100 gramo kuia

40 gramo kuia-hazi

Bi litro haragi-salda

50 gramo azenario, xehatuta

Porru bat, xehatuta

 

Nola prestatu:

Barazkiak sueztituko ditugu, kuia izan ezik; kuia zatitu eta erre egingo dugu. Haragia irin pixka batekin frijitu eta gehitu egingo dugu, ardoa bota eta lurrun dadin utziko dugu.

Salda gehitu eta pare bat orduz egosiko dugu; gainetik botako dizkiogu kuia errea eta txigortutako haziak.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA