Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txahal-azpizuna, perretxikoak eta gaztaina-txipak

Lau lagunentzako osagaiak

600 gramo txahal-azpizun

200 gramo perretxiko, askotarikoak

200 gramo gaztaina gordin, zurituta

Baratxuri-atal bat

30 gramo tipula, xehetuta

Oliba-olio birjina estra

Nola prestatu:

Perretxikoak tipularekin eta baratxuriarekin salteatuko ditugu.

Laban baten laguntzarekin, xaflak egingo ditugu gaztainekin, eta oliba-oliotan frijitu, gorritzen diren arte.

Azpizuna, gatzpipertu ondoren, 180 gradutan erreko dugu 20 minutuz, eta perretxikoak eta gaztaina-txipak gainetik botata zerbitzatuko dugu.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK