Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Txahal azpizun “errea”

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
4 medailoi txahal-azpizun (150 gr bakoitzak)
2 zorro txipiroi-tinta
100 gr errefau txiki
10 gr gurin
Perrexil xehatua

ELABORAZIOA

Pintzel baten laguntzarekin, azpizun-medailoiak txipiroi-tintaz margotuko ditugu eta 5 minutuz sartuko ditugu labean, 50 graduko tenperaturan, tinta lehor dadin.

Gatz eta piperbeltz puntuan jarriko ditugu. Zartaginean medailoiak markatuko ditugu. Bitartean, beste zartagin batean gurina pixka bat gorrituko dugu eta errefau txiki zatituak gehituko ditugu. Pixka bat salteatuko ditugu, eta plater baten alde batean jarriko ditugu.

Azpizuna jartzen amaituko dugu.

PREZIOA: HANDIA
DENBORA: 30’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 8/10