Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Sagar tarta whiskyarekin

Modu asko daude sagar-tarta bat egiteko.  Geuk brick orezko oinarri bat duen errezeta hau proposatzen dizuegu.

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
Betegarria egiteko:
2 Sagar
200 gr Gurin
200 gr Azukre
200 ml Whisky

Tartarako:
1/2 adar Banilla
4 orri Brick
1 koilarakada glas Azukre
1 koilarakada Gurin

PRESTATZEA

Sagarrak ataletan moztuko ditugu. Suan gorrituko ditugu gurinarekin eta azukrearekin 10 minutuz. Whiskyarekin flanbeatuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu erreduzitzen. Gerorako utziko dugu.

Brick orriak gurinarekin margotuko ditugu eta gero glas azukrearekin. Brick orri bat jarriko dugu 10 cm-ko uztai batean. Betegarria sartu eta beste brick orri bat jarriko dugu. Labean sartuko dugu 160ºC-tan 20 minutuz.

Moldea kendu, eta zerbitzatuko dugu.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 50’
ZAILTASUNA: 5/10
OSASUNGARRIA: 6/10