Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Sagar tarta whiskyarekin

Modu asko daude sagar-tarta bat egiteko.  Geuk brick orezko oinarri bat duen errezeta hau proposatzen dizuegu.

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
Betegarria egiteko:
2 Sagar
200 gr Gurin
200 gr Azukre
200 ml Whisky

Tartarako:
1/2 adar Banilla
4 orri Brick
1 koilarakada glas Azukre
1 koilarakada Gurin

PRESTATZEA

Sagarrak ataletan moztuko ditugu. Suan gorrituko ditugu gurinarekin eta azukrearekin 10 minutuz. Whiskyarekin flanbeatuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu erreduzitzen. Gerorako utziko dugu.

Brick orriak gurinarekin margotuko ditugu eta gero glas azukrearekin. Brick orri bat jarriko dugu 10 cm-ko uztai batean. Betegarria sartu eta beste brick orri bat jarriko dugu. Labean sartuko dugu 160ºC-tan 20 minutuz.

Moldea kendu, eta zerbitzatuko dugu.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 50’
ZAILTASUNA: 5/10
OSASUNGARRIA: 6/10