
Sagar eta mahats konpota freskoa
Lau lagunentzako osagaiak
Lau errege-sagar
100 ml ardo gorri
Kanela-txotx bat
Koilarakada bat Maicena
15 gramo ezti
40 gramo mahats
Koilarakada bat olo, hostoxketan
Koilarakada bat ur gordin
Nola prestatu
Kazo batean, ardo gorria eta kanela jarriko ditugu irakiten, eta minutu batzuez utziko dugu, urritzen.
Kanela atera, eta gorde egingo dugu gainerakoa.
Pixkanaka, Maicena botako diogu, testura lodixeagoa hartzen duen arte.
Sagarra zatituta eta mahatsa botako ditugu, eta minutu batzuez utziko dugu egosten, su geldoan.
Beroa zerbitzatuko dugu bol batean, gainetik olo pixka batekin eta txikitutako urrekin hautseztatuta.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA