
Sagar errez egindako hostopila
Lau lagunentzako osagaiak
100 ml ur
100 gramo azukre beltz
20 gramo orejoi
Intxaur eskukada bat
Koilarakada bat kanela
Nola prestatu
Aldez aurretik, berotu labea 175 º-tan.
Kazo batean, azukrea eta ura nahastuko ditugu, eta irakiten jarri.
Sagarrak bizpahiru mm-ko xafla finetan moztuko ditugu.
Pintzel batekin, almibarrez margoztatuko ditugu sagarrak, eta xafla guztiak laberako paperez estalitako bandeja baten gainean jarriko ditugu.
20 minutuz labekatu eta, ondoren, atera eta hozten utziko ditugu.
Intxaurrak zartagin batean txigortu eta moztu egingo ditugu, baita orejoiak ere, zati txikitan.
Sagar-geruza bat eta gainean aurrez egindako xehatuarena muntatuko dugu.
Amaitzeko, kanelaz hautseztatuko dugu azkeneko geruza.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA