Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Sagar errez egindako hostopila

Lau lagunentzako osagaiak

100 ml ur

100 gramo azukre beltz

20 gramo orejoi

Intxaur eskukada bat

Koilarakada bat kanela

Nola prestatu

Aldez aurretik, berotu labea 175 º-tan.

Kazo batean, azukrea eta ura nahastuko ditugu, eta irakiten jarri.

Sagarrak bizpahiru mm-ko xafla finetan moztuko ditugu.

Pintzel batekin, almibarrez margoztatuko ditugu sagarrak, eta xafla guztiak laberako paperez estalitako bandeja baten gainean jarriko ditugu.

20 minutuz labekatu eta, ondoren, atera eta hozten utziko ditugu.

Intxaurrak zartagin batean txigortu eta moztu egingo ditugu, baita orejoiak ere, zati txikitan.

Sagar-geruza bat eta gainean aurrez egindako xehatuarena muntatuko dugu.

Amaitzeko, kanelaz hautseztatuko dugu azkeneko geruza.

  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • BEGETARIANOA
  • BEGANOA
  • LAKTOSA GABEA