Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Goxua

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

Pastel-krema egiteko:

500 gramo esne

40 gramo Maizena

50 gramo azukre

Hiru arrautza

Esnegaina prestatzeko:

Harrotzeko esnegaina, 200 gramo

20 gramo azukre

Bizkotxoa egiteko:

50 gramo bizkotxo

50 gramo ur

20 gramo azukre

Laranja-azala

NOLA PRESTATU

Krema: Jarri esnea irakiten.  Nahastu Maizena, arrautzak eta azukrea, gehitu esnea pixkanaka, jarri sutan eta irakin 5 minutuz. Gorde.

Esnegaina: harrotu esnegaina azukrearekin, eta gorde gerorako.

Bizkotxoa: irakin ura azukrearekin eta laranja-azalarekin, eta gorde.

Platerean nola aurkeztu: Jarri bizkotxoa ontziaren beheko aldean, busti almibarrarekin, estali esnegainarekin, eta jarri gainean pastel-krema.

  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 0-30'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK