
Goxua
OSAGAIAK
(Lau lagunentzako)
Pastel-krema egiteko:
500 gramo esne
40 gramo Maizena
50 gramo azukre
Hiru arrautza
Esnegaina prestatzeko:
Harrotzeko esnegaina, 200 gramo
20 gramo azukre
Bizkotxoa egiteko:
50 gramo bizkotxo
50 gramo ur
20 gramo azukre
Laranja-azala
NOLA PRESTATU
Krema: Jarri esnea irakiten. Nahastu Maizena, arrautzak eta azukrea, gehitu esnea pixkanaka, jarri sutan eta irakin 5 minutuz. Gorde.
Esnegaina: harrotu esnegaina azukrearekin, eta gorde gerorako.
Bizkotxoa: irakin ura azukrearekin eta laranja-azalarekin, eta gorde.
Platerean nola aurkeztu: Jarri bizkotxoa ontziaren beheko aldean, busti almibarrarekin, estali esnegainarekin, eta jarri gainean pastel-krema.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: 0-30'
- ZELIAKOAK
- HAURRAK