
Polboroi zuria eta iluna txokolate mineko trufarekin
Lau lagunentzako osagaiak:
3 Antonio Anaut polboroi natural
Kakaozko 3 Antonio Anaut polboroi
Txokolate beltza (200 g)
Esne-gaina harrotzeko (140 ml)
Gatz pixka bat
Pipermin pixka bat
Kakahuete eta almendra txigortuak (40 g)
Prestaketa:
Polboroiak txikitu eta gorde. Lapiko batean, esne-gaina ipini eta berotu irakitera heldu gabe; azkenik txokolatea zatitua gehitu eta urtu; espatula batez lagunduta irabiatu, nahasketa homogeneoa lortu arte nahasi eta film paperez estali. Hozkailuan gutxienez 2 orduz jalki. Gatz eta pipermin pixka bat bota eta nahastu. Hozkailuan gorde trufaren trinkotasuna hartu arte. Plater batean, polboroiz osatutako oinarri bat ipini eta, haren gainean, txokolatezko “quenelle” bat jarri; ondoren, fruitu lehorrekin hautseztatu.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: +60'