
Perretxiko eta barazki ramena
Lau lagunentzako osagaiak
4 arrautza
Koilarakada bat oliba-olio birjina estra
4 baratxuri-atal
Jengibre fresko zati bat, birrinduta
Litro bat barazki-salda
Koilarakada bat soja-saltsa, gatz gutxikoa
Bi basokada ur
200 gramo perretxiko: shiitake / perretxiko nahastuak / barrengorriak
100 gramo baby ziazerba
Bi azenario birrinduta
Bi tipula more, oso fin moztuta
300 gramo pasta (ramena prestatzekoa)
Artoa
Soja-kimuak
Nola prestatu
Egosi arrautzak zortzi minutuz. Atera uretatik eta utzi hozten.
Zartagin batean, berotu oliba-olioa, eta gehitu baratxuriak eta jengibrea birrinduta. Frijitu arin pare bat minutuz su ertainean, aromak askatzen dituzten arte.
Kazo batean, nahastu barazki-salda perretxiko edo barrengorriekin, soja-saltsarekin eta urarekin. Bota baratxuria eta jengibrea ere. Irakin hamar bat minutuz, edo perretxikoak edo barrengorriak pixka bat biguntzen diren arte.
Gehitu pasta eta, askatzen denean, kozinatu pare bat minutuz.
Gehitu azenarioa, tipula eta ziazerbak, eta kozinatu beste pare bat minutuz.
Zuritu eta moztu erditik arrautzak. Bota arrautzak zopari eta, azkenik, artoa eta soja-kimuak.
- PLATER BAKARRAK
- LEHENAK
- ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- BEGETARIANOA
- OSASUNGARRIA
- LAKTOSA GABEA
- HAURRAK