Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Patata-entsalada

Lau lagunentzako osagaiak:

800 gramo patata

Tipula gorri erdi

30 ml ardo zuri ozpin

45 ml oliba-olio birjina estra

Koilarakada bat Dijon mostaza

Koilarakada bat tipulin moztuta

100 ml gatz gutxiko barazki- edo oilasko-salda

Piperbeltza, norbere gustura

 

Nola prestatu:

Zuritu eta moztu patatak. Bota gatza, eta egosi nahi den testura lortu arte. Gehitu ozpinaren erdia, eta gorde gerorako.

Behin hozten direnean, bota gainerako ozpina, oliba-olio birjina estra, mostaza, tipula, tipulina eta salda. Nahastu dena.

Ondu nahierara. Utzi jalkitzen 30 minutuz gutxienez, eta zerbitzatu.

  • BIGARRENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • LEHENAK
  • ORDUZ KANPO
  • ENTSALADAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • BEGETARIANOA
  • ZELIAKOAK
  • BEGANOA
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA