Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Pasta-entsalada, gaztaz eta tomate lehorraz

(Lau lagunentzako)

400 gramo pasta egosi

40 gramo tomate lehor

Mozzarella bat

60 gramo oliba-olio

20 gramo sagar-ozpin

8 albaka-hosto

NOLA PRESTATU

Jarri tomatea beratzen 30 minutuz ur epeletan, atera eta txikitu. Papurtu gazta. Txikitu albaka eta bota olioa eta ozpina.

Platerean nola aurkeztu: Jarri osagaiak bol batean, gehitu ozpin-olioa albakarekin, nahastu ondo eta zerbitzatu.

  • LEHENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • ENTSALADAK
  • ARROZA ETA PASTA
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • HAURRAK