Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Pan cake-ak jogurt, hur eta mendarekin

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)

Pan cakentzat:

120 g. arroz-irin

200 ml esne osoa

1 arrautza

30 ml ekilore-olio

20 g. azukre zuri

1 zorro legamia

1 koilarakada gurina

Osagarriarentzat:

2 jogurt

50 g. hur

1 koilarakada menda fresko

 

NOLA PRESTATU

Osagai likidoak nahastuko ditugu: arrautza, esnea eta olioa. Beste ontzi batean osagai lehorrak nahastuko ditugu: irina, azukrea, legamia eta gurina. Biak elkartu egingo ditugu, hagatxo baten laguntzaz.

Gurin pixka bat jarriko dugu zartagian eta bero dagoenean, kazo bat nahasketa gehituko dugu. Burbuilak agertzen hasten direnean buelta emango diogu. Lau krepe lortuko ditugu.

Hurrak txikitu eta, aparte, menda asko txikituko dugu ere. Jogurtarekin nahastuko ditugu.

Krepe bakoitza, gainean jogurt pixka bat daramala zerbitzatuko dugu.

  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • HAURRAK