
Otarrainxkabroxeta eta ahuakate-krema
Lau lagunentzako osagaiak:
16 otarrainxka gordin
2 ahuakate ondu
Tipula gorria (½)
Tomatea (½)
Lima 1
Martorria
Gatza
Oliba-olioa
Prestaketa:
Zartagin batean su bizian berotu eta oliba-olio zurrustatxoa gehitu, otarrainxkak bi aldeetatik markatu kozinatuta dauden arte, eta gatz-puntuan ipini. Ahuakate-krema egiteko, ahuakatearen mamia atera eta sardexka batekin txikitu; ondoren, tipula, tomatea eta, azkenean, martorri xehetua gehitu, lima zukutu eta gatz-puntuan ipini.
- LEHENAK
- BARAZKIAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- LAKTOSA GABEA