Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Ostrak eskabetxean

Lau lagunentzako osagaiak

Lau ostra

25 gramo ardo-ozpin

Koilarakada bat piperbeltz-pikor

20 gramo modena erredukzio

Koilarakada bat erramu

Koilarakada bat oliba-olio

Tipulatxa, juliana eran moztuta

Piperbeltz arrosa pikorrak

Nola prestatu:

Ozpina sutan jarriko dugu, piperbeltz beltzarekin eta erramuarekin, erdira murriztu, eta modena erredukzioa gehituko diogu. Irakiten duenean, iragazi egingo dugu. Hozten utziko dugu, eta oliba-olioa gehitu.

Ostrak irekiko ditugu, soberan duen ura kendu, eskabetxearekin saltsatu, eta tipulatxa edo txalota eta piperbeltz arrosa pikor pare bat jarriko dugu.

  • BIGARRENAK
  • LEHENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK