Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Orburuak eta kokotxak saltsa verdean

Lau lagunentzako osagaiak:

8 orburu

12 kokotxa

Tipula 1

2 baratxuri ale

Gari-irina (80 g)

Arrain-salda (300 ml)

Perrexil xehatua

Oliba-olioa

Gatza

Prestaketa:

Orburuak garbitu eta zuritu, lau zatitan banatu. Ur irakinetan egin eta kokotxekin batera gorde. Amaitzeko, tipula eta baratxuria xehatu, zartagin batean oliba-olio pixka bat berotu, eta orburuak, tipula eta baratxuria eta, azkenik, kokotxak bertara bota; guztia batera sueztitu eta behar duen gatza bota. Irina erantsi eta irabiatu, arrain-salda gehitu eta, azkenean, perrexil xehatua bota. Su ertainean 20-25 minutuz kozinatu.

  • LEHENAK
  • BARAZKIAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: +60'
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA