
Muskuiluak aza gorriarekin eta pipe gaziarekin
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
Muskuiluak (1/2 kg.).
Aza gorria (200 g.).
Piper gorria (200 g.).
Arto-irina (koilarakada 1).
Porru-ernamuinak.
Gatza Añana (koilarakada 1).
ELABORAZIOA
Lehenik eta behin, muskuiluak ur askorekin eta gatzarekin egosiko ditugu 5 minututan.
Ondoren, aza gorria likidotuko dugu alde batetik, eta piper gorria bestetik. Gatz-puntua emango dugu.
Ontzi batean, aza gorriaren zukua arto-irin pixka batekin lodituko dugu. Gauza bera egingo dugu piper berdearen zukuarekin.
Plater batean, koilara batekin, trazu batzuk egingo ditugu bi zuku horiekin, eta muskuiluak gainean ipiniko ditugu.
Platerean, porru-ernamuin batzuekin apainduko dugu.
- LEHENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- LAKTOSA GABEA