Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Muskuiluak aza gorriarekin eta pipe gaziarekin

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)

Muskuiluak (1/2 kg.).

Aza gorria (200 g.).

Piper gorria (200 g.).

Arto-irina (koilarakada 1).

Porru-ernamuinak.

Gatza Añana (koilarakada 1).

 

ELABORAZIOA

Lehenik eta behin, muskuiluak ur askorekin eta gatzarekin egosiko ditugu 5 minututan.

Ondoren, aza gorria likidotuko dugu alde batetik, eta piper gorria bestetik. Gatz-puntua emango dugu.

Ontzi batean, aza gorriaren zukua arto-irin pixka batekin lodituko dugu. Gauza bera egingo dugu piper berdearen zukuarekin.

Plater batean, koilara batekin, trazu batzuk egingo ditugu bi zuku horiekin, eta muskuiluak gainean ipiniko ditugu.

Platerean, porru-ernamuin batzuekin apainduko dugu.

  • LEHENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA