Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Muskuiluak aza gorriarekin eta pipe gaziarekin

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)

Muskuiluak (1/2 kg.).

Aza gorria (200 g.).

Piper gorria (200 g.).

Arto-irina (koilarakada 1).

Porru-ernamuinak.

Gatza Añana (koilarakada 1).

 

ELABORAZIOA

Lehenik eta behin, muskuiluak ur askorekin eta gatzarekin egosiko ditugu 5 minututan.

Ondoren, aza gorria likidotuko dugu alde batetik, eta piper gorria bestetik. Gatz-puntua emango dugu.

Ontzi batean, aza gorriaren zukua arto-irin pixka batekin lodituko dugu. Gauza bera egingo dugu piper berdearen zukuarekin.

Plater batean, koilara batekin, trazu batzuk egingo ditugu bi zuku horiekin, eta muskuiluak gainean ipiniko ditugu.

Platerean, porru-ernamuin batzuekin apainduko dugu.

  • LEHENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA