Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Mi-cuit foiea, ardo gorri eta ezti erredukzioarekin

Osagaiak (Lau lagunentzako)

150 gramo ezti

200 gramo mi-cuit foiea

500 ml ardo gorri

Intxaurrak, zurituta

Fruitu gorriak

Gurina

 

Nola prestatu

Jarri ardo gorria sutan, bere bolumenaren heren bateraino murrizten den arte; utzi hozten eta nahastu eztiarekin (hotzetan egin behar da nahasketa, eztiak ez ditzan aroma eta bere ezaugarriak galdu).

Berotu laban bat ur berotan, eta zatitu mi-cuit foiea 12 xerratan.

Jarri mi-cuit foiea platerean, bota gainetik ardo gorri eta ezti nahasketa, eta apaindu intxaurrekin eta fruitu gorriekin; zerbitza ezazu gurina bereizirik, gainetik piperbeltz ehotu pixka batekin.

  • LEHENAK
  • ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • ZELIAKOAK