Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Marmitakoa

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

Kilo erdi hegaluze, puskatan

250 gramo tipula

2 baratxuri-atal

100 gramo piper berde

100 gramo piper gorri

2 piper txorizero

300 gramo tomate heldu

10 cl olio

Koñak kopa erdi

Txakolin kopa erdi

800 gramo patata

Ura edo salda

Gatza

Osagai minen bat

NOLA PRESTATU

Izerditu txikitutako tipula. Gehitu baratxuria, piperrak (txikituta) eta txorizeroen mamia.

Ondoren, gehitu tomate heldua, zurituta, pipitarik gabe, eta zatitxotan. Bota koñaka eta txakolina.

Gehitu patatak, eta estali fumetarekin. Gazitu ezazu pixkanaka.

Patatak ondo eginda daudenean, estali lapikoa eta itzali sua.

Gehitu hegaluze zatiak. Utzi jalkitzen 10 minutuz. Nahastu ondo, eta zerbitzatu.

  • PLATER BAKARRAK
  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK