
Lima curryz eta txokolatez
Lau lagunentzako osagaiak
Hiru lima
200 gramo txokolate
Harrotzeko esnegaina, 200 gramo
100 gramo azukre
Curry-hauts pixka bat
Nola prestatu
Bi lima erditik moztu, eta hustu egingo ditugu, koilara baten laguntzarekin.
Pulpa bota egingo dugu.
Esnegaina eta azukrea bol batean jarri, eta harrotu egingo ditugu, hagaxka elektriko batekin.
Bitartean, txokolatea mikrouhin-labean urtuko dugu, 15 segundoko tartetan.
Esnegaina ia guztiz harrotuta dagoenean, pixkanaka botako diogu txokolate urtua,
nahasketa harrotzeari utzi gabe. Currya ere gehituko diogu.
Moussea pastelgintzako mahukan sartu, eta limak beteko ditugu.
Gainetik lima-azal birrindu pixka bat bota, eta hotzak zerbitzatuko ditugu.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK